VELKOMMEN TIL OSS I LILLESAND HUDPLEIE

Lillesand Hudpleie startet opp høsten 2018, vi holder til i veldig hygglelige lokaler i sentrum av Lillesand.


Her har vi både butikk, tre behandlingsrom og neglestasjon. Vi har stort fokus på hud og tilbyr det beste innen hudpleie-og hudhelse fra Dermalogica, PH-formula, microneedling med Bt-Titan, hudskanning med Visia skanner, Jane Iredale mineral make-up - tilpasset deg og din hudtype-og hudtilstand. Om du enten ønsker en total avslapning-og spaopplevelse, hjelp til å løse et spesifikt hudproblem eller bare få en
skreddersydd hudpleierutine, så legges dette til rette for deg med tilpassede behandlinger, råd og veiledning. Vi behandler og hjelper deg med både aldring, akne, hyperpigmentering eller kronisk rødhet og rosacea.


Vi tilbyr også behandlinger innen microblading/PMU, voksing, massasje, farg og form av vipper-og bryn, brynslaminering, vippeløft og vippeextensions, samt pedikyr og manikyr med den originale CND Shellac.


Vi fører merkene: Dermalogica, pHformula, Jane Iredale mineral make-up, Advanced Nutrition Program, Ikou, Bio-Therapeutic, Coola, Grande lash, lova skin og selvbruningsserien St. Tropez


Hos oss får du rett og slett det du ønsker innen egenpleie og velvære. Vi tar også i mot små grupper om det skal være en liten feiring av noe slag som for eksempel utdrikningslag, bursdager eller "vorspiel" for å fine dere opp før en bytur. Vi tilrettelegger etter behov og ønske.


Vi legger stor vekt på god service og faglig dyktighet.


Alle terapeutene har utdanning innenfor sitt felt og en rekke kurs for å holde seg oppdatert.


Å komme til oss skal være en god totalopplevelse - ren skjønnhet og velvære. 

VÅRE ÅPNINGSTIDER:  


Mandag: 09:00 - 16:00

Tirsdag: 09:00 - 20:00

Onsdag: 09:00 - 20:00

Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag og søndag: Etter avtaletale


Vi gleder oss til å se deg! 

Bestill time

Kontakt info:

ADRESSE
Havnegata 1

4790 Lillesand

E-POST
post@lillesandhudpleie.no

TELEFON
+47 94 15 00 16

SOSIALE MEDIER

Instagram: @lillesandhudpleie
Facebook: Lillesand Hudpleie