Ser du etter nye muligheter?

Lillesand hudpleie tilbyr kurs for å autorisere teknikere på vegne av NSI og Distiction Lashes mm. Du melder din interesse ved å sende en forespørsel til oss.

Vårt kurskonsept består av små og tette grupper med personlig oppfølgning i ettertid. Vi legger vekt på at du skal klare å jobbe i fagområdet etter kurs. Kursene holdes i hovedsak i våre lokaler på Lillesand hudpleie, men vi er fleksible mtp tid og sted for kurs. Vi holder også kurs i din salong, om det er mulig for oss å få til. Alle får diplom etter kurset, så er det opp til hver enkelt hvor mye oppfølgning man ønsker / trenger. Men alle blir fulgt opp til de føler seg 100% sikre i faget. Ingen henvendelser er for små, og vi finner alltid en løsning om du står fast et sted. Vi er lidenskapelig i fagområdet og vårt største ønske er at du skal lykkes og ikke minst at kundene dine skal bli fornøyde.

Diplom utleveres etter endt kurs

VIPPE EXTENSION KLASSISK

Vippeextension – Grunnkurs

Lær å bruk et profesjonelt vippeextension system. Vippeextension gir deg mulighet til å utvide ditt service tilbudet. Vippeextension er godt egnet for neglesalonger, SPA, frisørsalonger og andre aktører som tilbyr skjønnhetsbehandlinger.

Med vårt vippesystem lærer du klassisk vippeextension. Med klassisk vippeextension får kundene de mest naturlige vippene med lang holdbarhet og effekt.  Du lærere å skreddersy vippene ut i fra kundens utgangspunkt.

Ved å melde deg på et vippekurs hos oss får du muligheten til å lære de nyeste teknikkene innen vippeextension som gir god holdbarhet. Vår instruktør har 5 års erfaring fra vippeextension og oppdaterer seg jevnlig i inn og utland for at vi skal kunne tilby deg som kursdeltager det siste innen teknikker.​

​Du trenger 3 modeller på kurset.  Eksamen avholdes etter 2 mnd praksis.

Varighet: 1 dag + 1 dag eksamen

Pris: 9900,- inkl. startkit

SEND FORESPØRSEL

VIPPE EXTENSION VOLUM

Vidrekommen Volum

​På vårt volumkurs lærer du å bygge opp et sett med vippextension med riktig fylde og lengder. Vi går innom hvordan du best skal kunne skreddersy en vippeextension for best mulig resultat. Kurset er delt inn i en teori del og en praktisk del. 

​På kurset lærer du blant annet:

- Hygiene
- Kjemikalie forståelse
- Vekstsyklus og volum
- Produktkunnskap
- Tapeteknikker
- Øyesykdommer
- Hvordan skape et perfekt vippesett
- Viktigheten av luftfuktighet
- Hvordan lage volumvifter med forskjellige teknikker
- Øyefasonger m.m

Du trenger 1 modell på kurset. 

Varighet: 4 timer

Pris: 5500,- inkl. startkit

SEND FORESPØRSEL

VIPPELØFT

Vippeløft er en teknikk hvor man bruker spesialutstyr til å gi vippene et "permanent" løft - på samme måte som permanent av vanlig hår hos frisør. Kurset gir en grunnleggende forståelse av hvordan teknikken utføres. Kurset starter med teoretisk informasjon om kontraindikasjoner, utstyr, hvorfor, hvordan, og teknikklære. Du jobber på modell. 

Vippeløft er blitt en svært populær behandling og noen foretrekker denne fremfor vippe extensions.
Fordelen med en slik behandling er at den er helt vedlikeholdsfri og varer opp til hele 8 uker!
Behandlingen blir utført på dine egne naturlige vipper, jo lengre vipper man har, jo bedre blir resultatet.

​Varighet: 4 timer

Pris: 7900,- inkl. startkit til 30 behandlinger

Generell kursinformasjon:
- Start inntjeningen omgående 
- Ingen erfaring nødvendig
- Godkjent Diplom

SEND FORESPØRSEL

NEGLDESIGN

Vi tilbyr flere forskjellige kurs innen negldesign

SE KURS