KROPPS
BEHANDLINGER OG MASSASJE

Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp til tå behandlingen fra iKOU. En fusjon av tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet.


Navnet iKOU - et gammelt japansk verb som betyr; "to rest, to relax, to restore". 

Signatur De-stress Body Cocoon 90 min   1650,-

Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp til tå behandlingen. En fusjon av tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet. I denne behandlingen får du en deilig kroppsskrubb etterfulgt av en oppstrammende og fuktighetsgivende cocoon. Mens innpakningen virker masserer vi hodebunn, hender og føtter. Ved å avslutte med påføring av økologisk kroppssufflé og massasje får du også et avslappet sinn og en fornyet hud.

BESTILL TIME

De-Stress Body Cocoon 75 min   1390,-

Poler vekk gusten hud for å gjøre huden silkemyk og hydrert. Denne behandlingen inkluderer en full kroppseksfoliering, heldekkende kropps-cocoon (kroppsmaske) og fotmassasje. Ved å avslutte med påføring av økologisk kroppssufflé og massasje får du også et avslappet sinn og en fornyet hud.

BESTILL TIME

De-Stress Body Scrub 45 min   890,-

Poler vekk gusten hud for å få frem en strålende glød med umiddelbart resultat. Ved å avslutte med påføring av økologisk kroppssufflé og massasje får du også et avslappet sinn og en fornyet hud.

BESTILL TIME

MASSASJE

Rygg/nakke massasje 30/45min  590,-/690,-
Effektiv massasje som løser opp stive muskler og reduserer spenninger.

Aromamassasje
60/75min   890,-/1150,-

En deilig og avslappende helkroppsmassasje som utføres med aromatisk oljeblanding. Dette er massasjen som virkelig får deg til å roe ned og slappe av.

Hot Stone massasje
75min  1150,-

En avstressende massasje med aromatiske oljer og varme lavasteiner. Varmen fra steinene øker blodsirkulasjon, lindrer fysiske smerter og reduserer muskelspenninger. 

BESTILL TIME