KLASSISK HUDPLEIE

Vi skreddersyr hver enkelt behandling slik at huden får akkurat det den trenger. Vi bruker det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

Dermalogica ProSkin 30 min   690,-

En effektiv og målrettet 30-minutters behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.

BESTILL TIME

Dermalogica Pro 60 min    1190,-

En skreddersydd og avslappende 60-minutters opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

BESTILL TIME

Dermalogica SkinFix    150,-

SkinFix er en rask og effektivbehandling som er ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning, eller hvis huden din trenger ekstra pleie og glød.

BESTILL TIME

Facemapping    250,-

Usikker på nøyaktig hvilken hudtype og hudtilstand du har? Faktum er at hudens behov forandrer seg gjennom året og livet. Vi anbefaler at du jevnlig får utført en Face Mapping® der du får veiledning for din hud! (gratis ved kjøp av 2 produkter) 

BESTILL TIME