Alma Harmony XL Pro

Hårfjerning

IIPL betyr et “intenst pulset lys”. Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige lag av huden. I dette tilfelle er målet å treffe melaninet (pigmentet) i håret, som skal lede varmen ned i hårsekken og ødelegge denne, og dermed forhindre gjenvekst av hårene. Hårlaseren oppnår gradvis effekt ved oppvarming av Dermis til en temperatur som effektivt ødelegger hårsekkene og forhindrer re-vekst, samtidig som den unngår skade på det omkringliggende vevet. I stedet for å for å utsette hårsekken for en enkelt høy energi puls, leveres en kontinuerlig repetisjon av korte 10 Hz pulser dypt inn i Dermis, som oppnår en høy gjennomsnittlig effekt, og terapeutisk effektiv varmeoppbyggning – som er nær smertefri for kunden. Samtidig som det er parallell kjølingsteknologi i laserhodet med en safirspiss/tupp som avkjøler huden under behandling, og forebygger overfladiske forbrenninger, som samtidig resulterer i mer komfortable behandlinger for pasienten.

IPL betyr et “intenst pulset lys”. Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige lag av huden. I dette tilfelle er målet å treffe melaninet (pigmentet) i håret, som skal lede varmen ned i hårsekken og ødelegge denne, og dermed forhindre gjenvekst av hårene. Hårlaseren oppnår gradvis effekt ved oppvarming av Dermis til en temperatur som effektivt ødelegger hårsekkene og forhindrer re-vekst, samtidig som den unngår skade på det omkringliggende vevet. I stedet for å for å utsette hårsekken for en enkelt høy energi puls, leveres en kontinuerlig repetisjon av korte 10 Hz pulser dypt inn i Dermis, som oppnår en høy gjennomsnittlig effekt, og terapeutisk effektiv varmeoppbyggning – som er nær smertefri for kunden. Samtidig som det er parallell kjølingsteknologi i laserhodet med en safirspiss/tupp som avkjøler huden under behandling, og forebygger overfladiske forbrenninger, som samtidig resulterer i mer komfortable behandlinger for pasienten.

Hva kan du forvente deg?

Hvordan det behandlede området kommer å se ut direkte etter behandlingen er forskjellig fra person til person, dette beror på omfang av hår og hudtype. Du kan oppleve mindre rødhet eller hevelse på området som har blitt behandlet.

Dette er positive kliniske resultat som viser at hårsekken har respondert positivt på behandlingen.
Bivirkninger er sjeldne, og om det oppstår så er de mindre og vanligvis forbigående. De fleste gjenopptar normale aktiviteter rett etterpå behandling. Det er viktig å forstå at det er hårene som er i den aktive vekstfasen som responderer best av laseren, hårene har 3 vekstfaser. Ettersom alle hårstrå ikke befinner seg i denne fasen på samme tid er det nødvendig med flere behandlinger for å oppnå best resultat. Vanligvis mellom 5-10 behandlinger. Men allerede etter første behandling vil du merke mindre hårvekst, tynnere hår og at de vokser saktere. Dette dras nytte av når vi evaluerer ditt hårproblem. For eksempel menn som sliter med inngrodde hår etter barbering (pseudofolliculitis barbae) og ønsker ikke å fjerne alt hår vil kun noen få behandlinger være nok. Ta gjerne kontakt for å høre med om din behandling, eventuelle bivirkninger og hvilke resultater du kan forvente deg.

Verdt å vite før en behandling:

- Vi anbefaler ingen sol, solarium de 4 siste ukene før behandling, eller selvbruningskrem ca 2 uker før behandling.
- Solbrun hud reduserer effekten av behandling og øker risiko for hypopigmentering (midlertidig pigmenttap).
- Voksing, napping eller threading bør avsluttes de siste 4 uker før behandling, da laseren kun virker på hårsekker med hår.
- Hudkremer som inneholder fruktsyrer, a-vitaminsyre etc bør ikke brukes de siste dagene før behandling.
- Det kan være en fordel å kun barbere hårene før behandlingen. Eventuelt klippe de korte med en saks.
- Bruker du medisiner som gjør huden ømfintlig for lys kan dette øke risikoen for brannsår og anbefales ikke.
- Vi behandler ikke gravide eller deg som ammer. Dette på grunn av hormonelle årsaker, selve laseren vil på ingen måte være skadelig for gravide.

Typiske behandlingsområder:

- Rygg
- Mage
- Bryst
- Legger
- Lår
- Armer
- Armhuler
- Bikini område
- Ansikt
- Overleppe
- Hake

Kan det være noen bivirkninger?

Komplikasjoner og bivirkninger er ekstremt sjeldent, laserende har de siste årene blitt så sikre slik at vi kan behandle alle hudtyper, noe som ikke var mulig med forrige generasjons lasere. Det er dog viktig at forhåndsreglene satt av oss blir fulgt for å få best resultat og minimere risiko for bivirkninger. Spesielt med tanke på sol og medisiner som vil gjøre deg solømfintlig.

Priser

Ansikt
Overleppe500,-
Hake500,-
Kinn500,-
Overleppe og hake900
Overleppe, hake og kinn1300,-
Overkropp
Hel arm1500,-
Halv arm1150,-
Armhuler1000,-
Rygg1500,-
Skuldre1000,-
Nakke500,-
Rygg og skuldre2300,-
Rygg, skulder og nakke2600,-
Mage1000,-
Bryst1500,-
Mage og bryst2300,-
Bryst, mage, rygg, skuldre og nakke4900,-
Underkropp
Legger1500,-
Lår1500,-
Bikini1000,-
Føtter500,-