Ansiktsløft uten kirurgi med ClearLift.

ClearLift 4D Laser Facelift

MClearLift er rett og slett ansikts-løft med laser. En laserbehandling som er fullstendig smertefri og helt uten nedetid. Man kan utføre behandlingen i lunsjen og gå tilbake på jobb uten synlige sår eller merker. Behandlingen blir derfor populært kalt «The lunchtime facelift»

Vi streber alltid etter å være i forkant med ny medisinsk laser-teknologi, og er veldig stolte av å være en av de første i Norge som kan tilby ClearLift™ Pixel Q Switched laser til våre kunder.

Hvem passer Clearlift til?

Clearlift er perfekt til den travle kunden som ikke har tid til å ta fri for de mer aggressive behandlingene som gir lang nedetid. Clearlift kan utbedre fine linjer, rynker, rødhet og sprengte kar i hud, gi løft og en jevnere hudtone. En perfekt behandling også for deg som vil forebygge aldringstegnene, da clearlift vil «vekke» huden og få den til å produsere kollagen.

Hva kan behandles med ClearLift?

Ansikt, hals, bryst og hender. Den vil også gi en fin effekt på uønsket porer, pigmenter og rødhet i hud. ClearLift bruker en nano-sekund Q.Switched laser som leverer «sjokk bølger» i huden som igjen medfører at pigmenteringer løses opp og forsvinner.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Vi anbefaler en kur på 4-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom for å få maksimal effekt, men du vil som oftest se resultater etter kun 2 behandlinger.

Hva må jeg tenke på før behandling?

Ingen sol eller selvbruningskrem en måned før og etter behandling Bruk av sterke hudkremer som inneholder retinol bør du ta en pause fra ca 4-7 dager før behandling vi sitter pris på om du kommer uten sminke til behandlingen

Hvordan virker ClearLift?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, alt dette uten å skade overhuden. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og «hengende hud» reverseres.

Hvem kan få behandling?

Så å si alle alle aldre og hudtyper kan få behandling med Clearlift. Yngre menn og kvinner kan også få behandling, men da mer for å forebygge aldringstegnene.

Make it easy to buy by eliminating stumbling blocks to purchase. Don’t assume customers know which item you’re talking about in your post. Provide a link directly to the product page or just link the product to your blog so they can buy if they want. If it relevant give readers more than one way to get to the product.

Priser

Ansikt3100,-
Hals2500,-
Ansikt og hals4350,-
Pakketilbud ansikt og hals 4 behandlinger 14850,-
Pakketilbud 4 behandlinger hals 7500,-
Pakke tilbud 4 behandlinger ansikt 9300,-