LILLESAND HUDPLEIE

BEHANDLINGSMENY

Laserbehandlinger

Hva vi kan behandle: - fjerning av sprengte blodkar og behandling av rosacea - Behandling av hyperpigmentering og melasma -tattoveringsfjerning - reduksjon av rynker - hudoppstramming - forbedring av arr, strekkmerker mm. - permanent hårreduksjon på hele kroppen

LES OM TATTOVERINGSFJERNING        

.

LES OM PERMANENT HÅRREDUKSJON

.

LES OM HUDOPPSTRAMMING                

.

LES OM PIGMENT OG BLODKAR            
Product image
Founder image

AVANSERT HUDPLEIE

Lillesand hudpleies Signatur behandlinger med
PH-Formula, Dermalogica og microneedling

Om du ønsker mer fukt og glød i huden. Eller du plages av pigmentflekker, acne, slapp, tørr hud, fine linjer eller er dine plager kanskje sensitiv hud? Eller tenker du at nå vil jeg starte med å ta vare på huden min. Uansett hudtilstand finner vi en behandlingskombinasjon som vil sikre optimale resultater. En kraftig kombinasjonsbehandling som vil booste og revitalisere huden, samtidig som den gir et raskt resultat. 

SE BEAHANDLINGER

KLASSISK HUDPLEIE

Vi skreddersyr hver enkelt behandling slik at huden får akkurat det den trenger. Vi bruker det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

SE BEHANDLINGER
Product image
Founder image

MICROBLADING

Microblading er det aller nyeste innen 3D bryn-teknologien hvor man pigmenterer inn tynne hårstrå.Dette er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynshår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn.

SE BEHANDLINGER

PERMANENT MAKEUP

Som Permanent Makeup-artister er vi spesialiserte innen kosmetisk pigmentering og etterutdannes kontinuerlig.

Permanent Makeup kan benyttes på eyeliner, både over og under. Øyebryn med stråteknikk og powderbrows og lepper for farging av hele lepper og leppekontur.

SE BEHANDLINGER
Product image
Founder image

VIPPER OG BRYN


Vi er spesialiserte innen vipper og bryn. Vi tilbyr tjenester som vippe extension, vippeløft, brynslaminering og selvfølgelig farging og forming av bryn og vipper.

SE BEHANDLINGER

KROPPSBEHANDLINGER

Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp til tå behandlingen fra iKOU. En fusjon av tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet.


Navnet iKOU - et gammelt japansk verb som betyr; "to rest, to relax, to restore". 

SE BEHANDLINGER
Product image
Founder image

MASSASJE


Å få massasje er både avslappede og forfriskende. Når kroppen løser opp spenninger er det som en vekt løftes og man får økt følelse av letthet og velvære. Hos oss kan du få løst opp spenningene i kroppen men en dyptvevsmassasje, eller bare koble av og nyte en aromamassaje.

SE BEHANDLINGER

VOKSING

Spesialister innen voksing

Vi tilbyr hel kroppsvoksing for både kvinner og menn. Vi har fokus på å gi deg en så god opplevelse som mulig. Vi er nøye og bruker kun de beste produkter

SE BEHANDLINGER
Product image
Founder image

FOTPLEIE OG MANIKYR


Pedikyr handler om å forbedre føttenes og tåneglenes framtoning gjennom ulike typer fotbehandling. Pedikyr er med andre ord tilsvarende manikyr, bare at det er føttene – og ikke hendene – som er i fokus.

SE BEHANDLINGER