LILLESAND HUD OG LASERKLINIKK

Laserbehandlinger

Founder image

Laser for hudoppstramming og aknearr

Pixel Erbium YAG Laser

Pixel Erbium YAG Laser er en kraftig og svært effektiv fraksjonell laser fra Alma Harmony XL Pro, som bruker en bølgelengde på 2940 nm. Denne laseren er svært effektiv i forhold til generell forbedring av hudtonen, hudens elastisitet og tekstur, og utjevning av overfladisk pigmentering og redusering av størrelse på porer. Denne laserbehandlingen fungerer på den måten at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir rød og stram. Huden kommer deretter til å fornye seg innen ca. 5-7 dager (lett flassing kan forekomme). Dette gjør at denne laserbehandlingen er svært effektiv og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer. Samtidig som den behandler det ytterste hudlaget (epidermis), får du også effekt i hudlaget under (dermis & lærhuden), fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt!

SE BEAHANDLINGER OG PRISER

Leppeforstørrelse med laser

Leppeforstørrelse med laser er en skånsom og effektiv behandling for å øke volum i leppene/bedre små linjer som oppstår med årene. Behandlingseffekten kommer av kontrollert varme i hudlaget som stimulerer til økt kollagenproduksjon. Behandlingen brukes til foryngelse og/eller volumeffekt. Kan brukes til alle aldersgrupper. Behandlingseffekten er avhengig av hudens respons, med yngre hud oppnås ofte raskere og bedre resultater.

SE BEHANDLINGER OG PRISER
Product image

LASER FOR PIGMENT OG SPRENGTE BLODKAR

IPL (Intense pulsed light) eller DYEVL behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, kapillærer/couperose og fødselsmerker. Behandlingen er trygg og gir meget gode resultater. IPL/DYEVL er et bredspektret lys med flere bruksområder som er effektiv og skånsomt. Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. Man skal være klar over at det er mange forskjellige typer IPL/DYEVL-behandlinger med både høy og lav energi. IPL/DYEVL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem. Effektivt kjølesystem bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling av sprengte blodkar, pigmentflekker og andre hudproblemer. Huden skal være så lys som mulig. Mørk hud inneholder mye pigment. Dette fører til at også huden rundt opphetes av lyspulsen, og ikke bare blodkaret. Resultatet kan bli en kraftig hudreaksjon.

.

SE BEHANDLINGER OG PRISER
Product image
Founder image

TATTOVERINGSFJERNING MED LASER

Alma Harmony XL Pro Q-switch

ALMA Harmony XL Pro Laser er en Q-switch Nd:yag med 1064 nm laserhode som fjerner sorte, mørke blå, røde og grønne farger. Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust opp i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket. Kroppen klarer ikke å absorbere blekkpartiklene med en gang, så dette vil skje over en 2-3 ukers periode etter behandlingen. Det er derfor det tar tid før man ser effekten av en behandling. Man må være klar over at det å fjerne tatoveringer tar tid, og det er ikke alltid hele tatoveringen forsvinner. Man bør vente ca 8-12 uker mellom hver behandling.

SE BEAHANDLINGER OG PRISER

Ansiktsløft uten kirurgi med ClearLift

ClearLift er rett og slett ansikts-løft med laser. En laserbehandling som er fullstendig smertefri og helt uten nedetid. Man kan utføre behandlingen i lunsjen og gå tilbake på jobb uten synlige sår eller merker. Behandlingen blir derfor populært kalt «The lunchtime facelift»

SE BEHANDLINGER OG PRISER
Product image
Founder image

PERMANENT HÅRREDUKSJON

Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige lag av huden. I dette tilfelle er målet å treffe melaninet (pigmentet) i håret, som skal lede varmen ned i hårsekken og ødelegge denne, og dermed forhindre gjenvekst av hårene. Hårlaseren oppnår gradvis effekt ved oppvarming av Dermis til en temperatur som effektivt ødelegger hårsekkene og forhindrer re-vekst, samtidig som den unngår skade på det omkringliggende vevet

SE BEHANDLINGER OG PRISER