AVANSERT HUDPLEIE

Om du ønsker mer fukt og glød i huden. Eller du plages av pigmentflekker, acne, slapp, tørr hud, fine linjer eller er dine plager kanskje sensitiv hud? Eller tenker du at nå vil jeg starte med å ta vare på huden min. Uansett hudtilstand finner vi en behandlingskombinasjon som vil sikre optimale resultater. En kraftig kombinasjonsbehandling som vil booste og revitalisere huden, samtidig som den gir et raskt resultat. 

pHformula Skin Art 30/60min   1090,-/1590,-

Medisinsk behandlende - resurfacing. Forskjellige kombinasjoner velges ut i fra problem og hudtilstand. Behandlingene er rettet spesielt mot aldring, hyperpigmentering, akne, betennelser eller rødhet. Dette er en kjemisk peel uten nedetid, dvs. ingen rødhet og ingen flassing.

A.G.E - Anti age "hud resurfacing" behandling.
M.E.L.A - Behandling som passer for aldrende- og hyperpigmentert hud.
A.C - Behandling for akne og problemhud, passer for alle aldre.

Vi tilpasser behandlingene til din hud. For å oppnå de beste resultatene vil du bli anbefalt hvilke produkter du bør bruke i etterkant/mellom behandlingen.

Anbefales som kur på 5-10 behandlinger. Vi tilbyr hver 5 behandling til halv pris.  

BESTILL TIME

pHformula Skin Art - C.R (CHRONIC REDNESS)
40 min   1190,-

Behandling for å styrke en sensitiv hud - rødhet, betent akne, de som lider av rosacea, atopisk eksem, perioral dermatitt eller annen type kronisk rødhet i huden. Inkluderer beroligende-og behandlende maske, samt massasje av skulder, nakke og hodebunn.

BESTILL TIME

Microneedling
60 min    1890,-

Microneedling – for en strammere, mer glødende hud! En behandling der man benytter nåler for å lage små mikrokanaler i huden for å behandle aldringstegn, akne-arr og andre hudproblemer. Målet er å skape en kontrollert skade og tvinge kroppen til å reagere ved å produsere mer kollagen i det behandlede området.

Behandlingen anbefales for:
• Fine linjer og rynker
• Manglende elastisitet
• Hyperpigmentering/PIH
• Aknearr
• Store porer, ujevn hudstruktur
• Strekkmerker

Anbefales som kur på 4-6 behandlinger. Vi tilbyr hver 5 behandling til halv pris.  

BESTILL TIME

Dermalogica Pro Power Peel
60 min   1490,-

Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.

BESTILL TIME

Dermalogica Pro Power Peel
30 min   990,-

30-minutters kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.  

BESTILL TIME

VISIA Skin Scanner - Hudanalyse   500,-

Med VISIA hudanalyse så har vi nå muligheten til å undersøke huden din ikke bare i overflaten, men også i dybden! VISIA analysen viser mange underliggende forhold i huden, der mange av dem har betydning for hvordan huden kommer til å se ut om en del år. VISIA vil undersøke en rekke ting med huden din, blant annet pigmentflekker, solskader, rynker, hudstruktur, porer, blodkar og også porfyriner som angir om du har en spesiell bakterie som gir økt risiko for kviser. Den viser til og med din huds fysiske alder. (Gratis ved kjøp av 2 produkter)

BESTILL TIME